Hieronder de lijst van deelnembers op alfabetische volgorde van de voornaam.

3bergenTocht.nl heeft 9 geregistreerde gebruikers
Ine Hermsen-Aaldering

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Steun je mij?
31 mei 2019
Jeroen de Vrij

Ik doe mee omdat: ik als onderzoeker naar hersentumoren dagelijks in aanraking kom met deze verschrikkelijke ziekte. Graag draag ik ook mijn steentje bij en hoop hiermee te kunnen helpen in het verkrijgen van meer aandacht voor de ziekte en funding voor onderzoek.
31 mei 2019
Klaske Hofstee
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 2.715,-

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?
31 mei 2019
Lourenz Brunt

Ik doe mee omdat: Om meer geld beschikbaar te maken voor onderzoek naar hersentumoren
31 mei 2019
marcel hermsen

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mee?
31 mei 2019
Myrthe Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 2.715,-

Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?
31 mei 2019
Nico Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 2.715,-

Ik doe mee omdat: ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.
31 mei 2019
Noa Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 2.715,-

Ik doe mee omdat: omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep
31 mei 2019
Thomas Hartjes

Ik doe mee omdat: ik als onderzoeker op de afdeling neurochirurgie zie wat een verschrikkelijke ziekte dit is. Ik hoop dat er zo meer funding komt voor veelbelovende onderzoeksvoorstellen welke zullen leiden tot betere behandeling en genezing. Donaties zijn welkom!


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !